0
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49 €
ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ESHOP ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Θα επιστρέψει το τρίφυλλο Logo της adidas στις ποδοσφαιρικές φανέλες;

09/10/2019
από www.footballpro.gr

Η επιστροφή στις ρετρό εμφανίσεις τον τελευταίο χρόνο είναι κάτι που σίγουρα έχει παρατηρηθεί στις μεγαλύτερες εταιρείες αθλητικών ειδών του κόσμου. Από την μία η Nike με την επιστροφή του “Futura” logo και από την άλλη η adidas με την διαφαινόμενη επιστροφή του τρίφυλλου logo στις ποδοσφαιρικές φανέλες έχουν προκαλέσει πολύ καλές αντιδράσεις στους ποδοσφαιρόφιλους.

 

Η τρεις ρίγες που έχουν επιστρέψει στη φανέλα της Arsenal αυτής της σεζόν είναι εμπνευσμένες από τις μεγάλες επιτυχίες των 80s και 90s.
Φανταστείτε εάν επέστρεφε και το τρίφυλλο Logo της adidas στο επάνω μέρος των ποδοσφαιρικών εμφανίσεων, τότε θα μπορούσαμε να πούμε ότι δημιουργήθηκε μια εμφάνιση συνώνυμο των μεγάλων επιτυχιών της Arsenal.

 

Το ίδιο θα μπορούσε κανείς να πει όταν η adidas ανέλαβε την Manchester United το 2015. Φανταστείτε την αντίδραση του κόσμου εάν η adidas είχε βάλει εξαρχής το τρίφυλλο logo θυμίζοντας έτσι τις τεράστιες επιτυχίες του παρελθόντος.

Αν φανταστεί κανείς τον ‘’θόρυβο’’ που δημιούργησε το Futura Logo τότε κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί ότι και η επιστροφή του τρίφυλλο Logo της adidas θα ταράξει τα νερά του ποδοσφαίρου ακόμα και αν πρόκειται για την τρίτη εμφάνιση των ομάδων.

 

Στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2018 πήραμε μια γεύση από το Retro Logo της adidas. Ο γνωστός σχεδιαστής Alexander Wang σχεδίασε τις φανέλες των εθνικών ομάδων τοποθετώντας το τρίφυλλο Logo σε περίοπτη θέση.

Θα μπορούσατε σωστά να υποστηρίξετε ότι η adidas επέλεξε μια πιο σκεπτόμενη στάση όσον αφορά την καινοτομία και την εξέλιξη αντί να διαλέξει έναν ευκολότερο δρόμο προς της επιτυχία.