0
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49 €
ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ESHOP ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Nike Phantom Vision 2!

28/02/2020
από www.footballpro.gr

Απεριόριστη ακρίβεια

Μερικοί από τους κορυφαίους παγκοσμίως playmaker ανέπτυξαν τη δική τους δημιουργικότητα και ευελιξία μέσα από τα παιχνίδια στον δρόμο. Το Phantom Vision 2 FG χρησιμοποιεί αυτές τις ικανότητες και τις μεταφέρει στο γήπεδο, για να κυριαρχείς στο παιχνίδι με ελευθερία κινήσεων και ακρίβεια.

 

Μοναδική δημιουργικότητα

Είτε παίρνεις πάσα στα μισά του βηματισμού σου είτε ρίχνεις μια βαθιά μπαλιά για να βοηθήσεις έναν συμπαίκτη σου, η επαφή με την μπάλα είναι το κλειδί που οδηγεί στον αυτοσχεδιασμό και σε στιγμές που κερδίζουν αγώνες. Η υφή στο Phantom Vision 2 βρίσκεται ακριβώς εκεί όπου τη χρειάζεσαι για κορυφαίο έλεγχο: στον ταρσό για συγκράτηση της μπάλας και κατά μήκος της εξωτερικής πλευράς του ποδιού για δημιουργικές ντρίμπλες και αστραπιαίες πάσες.


Εκπληκτική ευελιξία

Τα ίδια κοψίματα ακριβείας και οι ενστικτώδεις κινήσεις που κερδίζουν αγώνες στον δρόμο μπορούν να δημιουργήσουν μαγικές στιγμές και στο γήπεδο. Γι' αυτό, το Phantom Vision 2 εξασφαλίζει ευελιξία με δύο τρόπους. Ο πρώτος είναι η στρώση από ευέλικτο διχτυωτό υλικό στο εσωτερικό του παπουτσιού που προσαρμόζεται τέλεια στο πόδι και παραμένει σφιχτή. Ο δεύτερος είναι το κρυφό σύστημα δεσίματος των κορδονιών που σφίγγει εύκολα και ομοιόμορφα με ένα τράβηγμα. Συνδυαστικά χαρίζουν στενή, σταθερή εφαρμογή για να κινείσαι τόσο γρήγορα όσο η σκέψη σου.