0
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49 €
ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ESHOP ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Ανακάλυψε το Νέο Nike Mercurial Dream Speed 3!

27/10/2020
από www.footballpro.gr

Κάνε το όνειρο πραγματικότητα.
Σπουδαίοι παίκτες όπως ο Cristiano Ronaldo και η Sam Kerr ξέρουν πολύ καλά ότι όλα ξεκινούν από ένα όνειρο. Το Nike Mercurial Dream Speed 3 είναι φτιαγμένο για να σε βοηθήσει να κυνηγήσεις με ταχύτητα τα πιο τρελά σου όνειρα.Φοβερή πρόσφυση για φοβερή απόδοση.
Το μπροστινό μέρος κάμπτεται όταν τρέχεις. Η μοναδική επιφάνεια Aerotrak στο Dream Speed 3 μετατρέπει αυτήν την κίνηση σε ταχύτητα, καθώς επανέρχεται στην αρχική της κατάσταση μετά από κάθε βήμα, προσφέροντας γρήγορη και ελαστική αίσθηση που σου δίνει ώθηση για να πετύχεις τους στόχους σου.Κυνήγησε τα όνειρά σου. Δούλεψε περισσότερο.
Η ταχύτητα δεν είναι κάτι που αποκτάται εύκολα. Προϋποθέτει πολλές ώρες προπόνησης και παπούτσια με τέλεια εφαρμογή. Το ανθεκτικό και μαλακό Flyknit του Dream Speed 3 αγκαλιάζει το πέλμα με σταθερότητα και άνεση κατά τις πολύωρες προπονήσεις, ενώ είναι φτιαγμένο από ελάχιστα υλικά για ανάλαφρη αίσθηση και απίστευτη ταχύτητα στο γήπεδο.Έλεγξε την μπάλα και τους στόχους σου.
Το ανθεκτικό Flyknit του Dream Speed 3 φτιάχνεται από ελάχιστα υλικά. Έτσι, το πόδι σου βρίσκεται πιο κοντά στην μπάλα, άρα μπορείς να την ελέγχεις καλύτερα όταν τρέχεις με μεγάλη ταχύτητα. Το εξαιρετικά λεπτό φινίρισμα εξασφαλίζει σταθερή επαφή με την μπάλα σε οποιεσδήποτε συνθήκες. Τα σχέδια, τα οποία είναι εμπνευσμένα από τα γκολ, παραπέμπουν στον κυματισμό των διχτυών και στην ταχύτητά σου στο γήπεδο.