0
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49 €
ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ESHOP ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Μόλις κυκλοφόρησε!

28/08/2019
από www.footballpro.gr

Το Neymar Jr. Mercurial Vapor "Speed Freak" είναι ένα παπούτσι που συνδυάζει τις δύο μεγάλες αγάπες του Neymar Jr. Τη αγάπη του για την μπάλα και την αγάπη του με την ταχύτητα με τα γρηγορότερα αυτοκίνητα στον κόσμο.

Έχει σχεδιαστεί με εξαιρετικά λεπτό και ανθεκτικό Flyknit στο επάνω μέρος, που διατηρεί το πόδι κοντά στην μπάλα για έλεγχο σε μεγάλες ταχύτητες. Διαθέτει επιφάνεια Aerotrak υψηλής απόκρισης, που επανέρχεται στη θέση της μετά από κάθε βήμα.


Το καρό μοτίβο του είναι άμεσα αναγνωρίσιμο με κόκκινο και μαύρο χρωματισμό και έχει επιλέγει με αφιέρωση στον Lewis Hamilton και τον θρυλικό οδηγό της F1 Ayrton Senna της Βραζιλίας.

Το πίσω μέρος του έχει σχεδιάσει έτσι ώστε να μιμείται την εμφάνιση της φόρμας που φορούν οι οδηγοί των μηχανοκίνητών σπορ. Τα μικρά διάσπαρτα εικονίδια δείχνουν όλα τη πορεία της καριέρας του Neymar. Έχει το κείμενο Osadia y Alegria, το Golden Dream του Sonho Dourado για την πρώτη του υπογραφή του Hypervenom, το τατουάζ για την οικογένειά του που είναι ο αριθμός IV, και την Rihanna που ενέπνευσε το Shhhh, το οποίο ήταν φυσικά και ο τίτλος της τελευταίας υπογραφής του Mercurial.

Δες τα εδώ: https://www.footballpro.gr/?subcats=Y&pcode_from_q=Y&pshort=Y&pfull=Y&pname=Y&pkeywords=Y&search_performed=Y&q=New+nike&dispatch=products.search