0
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 20 €
ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ESHOP ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

ADIDAS VIRTUSO PACK

19/04/2019
από www.footballpro.gr

Η adidas έκανε μια λευκή συλλογή αρκετά μινιμαλιστική, με τα μοντέλα X, Nemeziz, Copa και Predator που διαθέτουν μοναδικό χρώμα δίνοντας μια εκλεκτική εμφάνιση. Είναι κυρίως μια επιλογή από FG ή AG και υπάρχει και μια επιλογή SG στο Predator.

Το μοντέλο X διαθέτει εξαιρετικά λεπτό Speedmesh επάνω μέρος που εξασφαλίζει minimal αίσθηση, για άφταστες ταχύτητες και άμεση επαφή με την μπάλα.

 

Το μοντέλο Nemeziz είναι εμπνευσμένο από τα sports tapes, το Agility Bandage εξασφαλίζει υποστήριξη και απόλυτη ευκινησία στις κρίσιμες στιγμές.

 

Όσον αφορά το Copa παρέχει υψηλές ταχύτητες χάρη στο Purecut μπροστινό μέρος χωρίς προεξοχές, επενδύσεις ή κορδόνια να μπαίνουν ανάμεσα σε σένα και την μπάλα. Ενσωματωμένη εσωτερική επένδυση X-Ray στο μπροστινό μέρος, για καλύτερο έλεγχο και κράτημα της μπάλας.

 

Τέλος το Predator είναι διακοσμημένο με έντονο μπλε χρώμα. Χάρη στο Controlskin επάνω μέρος που κρατά την μπάλα κολλημένη στα πόδια σου. Κράτα τον έλεγχο της μπάλας σε μεγάλες ταχύτητες, χάρη στο Purecut μπροστινό μέρος χωρίς κορδόνια, προεξοχές ή άλλες επενδύσεις να μπαίνουν ανάμεσα σε εσένα και την μπάλα.